For vikarer

Vikarerne siger

 • Som vikar hos Medikom, får man som studerende på en sundhedsfaglig uddannelse en unik mulighed for at møde mange forskellige typer patienter og lære en masse om patientkommunikation og dygtiggøre sine kliniske færdigheder. Desuden har man et fedt arbejde, hvor der er frihed under ansvar og stor fleksibilitet.

  Charlotte Espersen - Medicinstuderende
 • At arbejde ved Medikom er et eftertragtet job blandt studerende på de videregående, sundhedsfaglige uddannelser. Medikom giver mange oplevelser og muligheder for at blande teori og praksis. Dette gør, at man hele tiden bliver bedre fagligt rustet til sit fremtidige erhverv, samt at man gennem patientkontakten lærer meget om den menneskelige del ved arbejdet, som aldrig vil kunne tilegnes via en bog.

  Medikoms forhold til os vikarer bygger på den gensidige respekt og tillid, som kommer ved, at vi støtter op om Medikom, og Medikom støtter op om os. Denne gensidige respekt og tillid gør, at jeg føler, der er tiltro til mig som vikar, og at jeg altid føler mig tryg i mit arbejde.

  Hele Medikoms koncept giver frihed og fleksibilitet for den enkelte vikar. Man melder ind, når man har mulighed for at arbejde. Denne åbne struktur gør det formidabelt som studiejob, fordi man som studerende altid vil have skiftende perioder med forskellige mængder fritid, som man kan bruge på at arbejde. Denne fleksibilitet gør så også, at man skal være opsøgende for at få arbejde, og dermed er man selv ansvarlig for sine egne arbejdstider på en måde, man ikke ser på mange arbejdspladser.

  Medikomvikar er et perfekt arbejde til den person, der gerne vil supplere sit studie med relevant og praktisk erfaring. Dertil kommer nogle af de bedste arbejdsvilkår, man kan have som studerende, i form af fleksibilitet i forhold til studiet, samt at Medikom står bag dig og altid kan kontaktes for hjælp.

  Det kan kun anbefales at søge arbejde ved Medikom, hvis du vil være en del af et ambitiøst team, hvor vi sætter høje standarder for vores arbejde!

  Asger T. Mortensen - Kiropraktorstuderende
 • Som Medikomvikar kommer du ud for en masse spændende og udfordrende opgaver. Du får mulighed for at kombinere dit studie med arbejdsopgaver, du kan drage nytte af i dit videre erhverv, hvad end du er medicinstuderende eller læser en anden sundhedsfaglig uddannelse.

  Jeg vil som studerende ofte have perioder, hvor jeg har tid til at arbejde meget og andre perioder, hvor jeg har tid til at arbejde mindre. Medikom tilbyder en fleksibilitet, jeg ikke finder hos mange arbejdsgivere. Medikom er rammestyret, hvilket betyder, at der ligger en kæmpe tillid og et stort ansvar hos den enkelte vikar.

  Medikom skaber rammerne for mange muligheder, og det er op til den enkelte at opsøge dem. Så har du en masse gåpåmod, sætter du selv rammerne for, hvad du kan opnå. Som vikar hos Medikom lærer man også at være fleksibel og omstillingsparat; værdier en fremtidig arbejdsgiver sætter stor pris på. Og så får man mulighed for at deltage på kompetencegivende kurser af høj kvalitet.

  Medikoms individuelt tilpassede vikarløsninger sikrer kontinuitet for både vikarer og afdelinger. Ønsker du senere hen at lave noget forskning i forbindelse med studiet eller et vikariat som medicinstuderende? Medikom tilbyder vagter på en lang række forskellige afdelinger, som du vil blive introduceret for. Så her kan du jo blive inspireret – mens du arbejder for verdens bedste vikarbureau.

  Medikom vægter værdier som troværdighed, sammenhæng og kvalitet højt. Hvis du føler, du kan se dig indgå i et team af ligesindede samt selvfølgelig verdens bedste vagtpassere, så er Medikom også noget for dig.

  Og så holder Medikom de absolut fedeste fester:-)

  Stephan Mayntz - Medicinstuderende
 • Medikom Vikarbureau er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Arbejdet er meget studierelevant, hvor man efterhånden begynder at koble billeder på teorien, man har lært i studiet. Hver gang man møder på arbejde, lærer man noget nyt, og man bygger efterhånden masser af erfaringer op, som man har fået fra lægerne, sygeplejerskerne, plejepersonalet eller patienterne. Tilsammen giver det en brugbar og bred viden, som kan få glæde af i fremtiden.

  Man bestemmer selv, hvornår man vil arbejde, hvad enten det er dagvagt, aftenvagt eller nattevagt, og om det er hverdag eller weekend. Det foregår ved, at man skriver sig op hver søndag og fortæller, hvilke dage man er til rådighed. Herefter bliver man ringet op, eller også får man en sms, hvor man får tilbudt en vagt.

  Vagtpasserne er altid til rådighed, og hvis man har spørgsmål, så får man hurtigt svar tilbage, uanset hvilken tid på dagen det er. Vagtpasserne fungerer som mellemled og bestræber sig på at matche de bedste løsninger for både kunderne samt vikarerne. Vagtpasserne er altid i godt humør og utrolig hjælpsomme, hvilket smitter positivt af på vikarerne. Tilsammen udgør man et godt team, som man virkelig føler sig en del af.

  Jeg kan personligt og varmt anbefale at arbejde for Medikom, og er selv utrolig glad for at være en del af Medikom.

  Halil Köse - Medicinstuderende