Om Medikom

Gi’ Lungerne

Pressemeddelelse Lørdag d. 3. oktober 2009

Vi samlede 597.500 kr. ind til astmabørn
Gi’ lungerne til ungerne blev en kæmpesucces med masser af tilmeldte og masser af kendis-ambassadører. Men vigtigst af alt blev det en succes for børn og unge med astma, der får glæde af det indsamlede beløb.

Over 1000 mennesker svedte i dag i seks afdelinger af Fitness World for børn og unge med astma, og det gav 597.500 kr. til Astma-Allergi Forbundets arbejde for en bedre hverdag til astmabørn.

I København vandt Frank Jensen cykeldysten mellem de tre overborgmesterkandidater om den gule førertrøje. Vi kårede Byens Bedste Ben og dansede vild diskodans med Thomas og Silas fra Vild med dans assisteret af musicalstjerne Julie Steincke og generalsekretærfrue Anne-Mette Rasmussen.

I Hillerød, Roskilde, Odense, Århus og Aalborg blev der også danset og trænet på livet løs for at gi’ lungerne til ungerne.

Masser af velvilje
– Vi er helt utrolig taknemlige for al den hjælp og opbakning, vi har fået. Takket være den store indsats, er Gi’ lungerne til ungerne blevet en kæmpesucces. Det kommer til at glæde en masse børn og unge med astma, siger Thorkil Kjær, direktør i Astma-Allergi Forbundet.

– En særlig tak til Medikom Vikarbureau, der er hovedsponsor for begivenheden. Med det her projekt har de været med til at gøre en forskel i mange astmaramte familiers liv, fortsætter han.

Gi’ lungerne til ungerne løb af stabelen i København, Roskilde, Hillerød, Odense, Århus og Aalborg. Blandt støtterne var bl.a. overborgmesterkandidaterne Frank Jensen, Pia Allerslev og Bo Asmus Kjeldgaard i København, danserne Marianne Eihilt, Thomas Evers Poulsen og Silas Holst fra Vild med Dans, skuespillerne Cecilie Stenspil, Andre Babikian og Søren Vejby fra DR-serien Livvagterne, håndbold- og ishockeyspillere fra AaB samt mange, mange flere.

Det indsamlede beløb kommer bl.a. til at gå til familiekurser for familier med et astmabarn, til en ungecamp for unge med astma og til et helt nyt site henvendt til familier med astmabørn 0-5 år.

Bag Gi’ lungerne til ungerne står Astma-Allergi Forbundet, Fitness World og Medikom Vikarbureau.

Se videoer fra dagen:

GLTU_logo_RGB_WEB_jpg_mediu