Events

Det betyder meget for os, at du som vikar er glad for at tage vagter i Medikom. Vi ønsker, du trives med dine vikarkollegaer, vagtpassere og i Medikomkulturen generelt. Derfor afholder vi arrangementer, hvor du får mulighed for at møde andre Medikom'ere og Medikom staff.

Nysgerrig på hvilke arrangementer, det kunne være? Vi har samlet en liste med de arrangementer, vi har afholdt i årenes løb.


Tak for en dejlig aften

Det var fantastisk i høj sol at kunne byde velkommen til Medikom Cocktailparty på GASAs terrasse efterfulgt af en tapas- og cocktailmenu i de rustikke indendørsrammer. Tillykke til Michael Bøje Andersen og Mathias Degnemark Larsen med titlen som Årets Medikom'er.

INFERNAL gav den fuld power i et energisk og underholdende sceneshow - inklusive sækkepippe, konfetti og vodkaregn. Der blev hoppet, danset og sunget med.

Det lune vejr skabte en hyggelig atmosfære til både snak og spil ude og dans inde med DJ:N:DRUMS. Fotoboxen med polaroidbilleder var hele aftenen et stort hit.

Tak for en fantastisk fest i Lykkesholm Slots eventyrlige rammer

Et hurtigt resumé af aftenen:

  • Ankomst i det dejlige forårsvejr med smuk udsigt til slot og sø
  • Velkomsttale efterfulgt af en velsmagende 3-retters middag
  • Kåring af årets medarbejdere - to ægte Medikom'ere: Amary Christensen og Mohammad Adnan Amin 
  • Intimkoncert med JADA - stor stemme og nærvær
  • Fest på dansegulvet med DJ:N:DRUMS FEAT SAX

Holckenhavn Slot dannede eventyrligt rammen om årets Medikomfest og fødselsdag

Efter Marias velkomst i slotsstuerne blev der serveret en delikat 3-retters menu i Riddersalen – smukt oplyst med ild i pejsen.
Kongen af comedy, Anders Matthesen blev mødt af et begejstret bifald ved sin entré og stående klapsalver, da han forlod salen efter tre kvarters sublim stand up.
Årets medarbejder – Anders Dyhr Spatzek blev kåret for anden gang. Anders har holdt gejsten oppe, leverer altid en kompetent indsats på vagterne og forstår til fulde Medikoms gensidige fleksibilitet.
Efter middagen satte DJ ‘n’ Drums feat. sax gang i Dansesalen, og der var tilsvarende aktivitet i cocktailbaren samt i de tilstødende stuer, hvor der blev festet, snakket og spillet beer pong. Stemningen var i top – og til slut røg skjorterne på dansegulvet hos en flok af de mandlige deltagere;-)
Tak for en strålende fest, hvor Marianne var med os i tankerne!



DOK5000 lagde rammer til en svedig Medikomfest

MH bød velkommen til Club Medikom, idet hun takkede vikarerne og staff for rekordåret 2018. Aftenen bød på velkomst-Sangria, lækker tapasbuffet, hyggelig middelhavsstemning, GOPAs pandekagevogn, drinks, årets julegave – Craft løbebluse – og ikke mindst intimkoncert.
Tillykke til årets medarbejdere – Mustafe Gelle, Suhayb Abdi og Yasar Kaya aka Trojkaen samt årets afgående medarbejder, Anders Bojesen.
SCARLET PLEASURE fik taget til at lette og leverede en charmerende, nærværende fest i øjenkontakt med gæsterne. Hit på hit og lækre vibes afsluttende med Limbo.
DJ:N:DRUMS FEAT SAX overtog stafetten og fik hurtigt gang i dansegulvet med saxofon og livetrommer, der skabte fællesdans og bare maver;-)
Tak for en svedig aften på Club Medikom!



DOK5000 lagde rustikke rammer til musikalsk Medikomfest

MH bød velkommen til det nye koncept: Medikom Festival og Medikom som Rescue Force for kunderne – den opmærksomme læser vil bemærke referencen til aftenens underholdning:-)
Vi forsynede os med lækre streetburgere, pandekager og masser af drinks og øl i bedste festivalstil- og stemning.
Stort tillykke til Mette Winther, Jens Johansen og Anders D. Spatzek, som blev kåret til årets medarbejdere. De har alle taget mange vagter og springer til ved behov – typisk til almindelig løn.
Klokken 22 gik MH på scenen og løftede sløret for aftenes live act: SAVEUS sparkede for alvor gang i festen – veloplagte og velspillende. Levitate me afsluttede en intens og intim koncertoplevelse.
Dansegulvet var hele aftenen fyldt med feststemte Medikom’ere. Tak for en fed festival!

Fødselsdagsfest med stof til eftertanke!

MH bød de 70 gæster velkommen til Medikoms 11-års fødselsdag i Postens intime rammer og gjorde status over et succesfuldt og fremgangsrigt 2016 – takket være en enestående teamspirit.
Kai Thor serverede en velsmagende 4-retters menu med tilhørende smagfulde vine. Traditionen tro kårede MH årets medarbejdere: Mikkel Thrane, Ida Nielsen og Lytfi Krasniqi – alle fleksible, loyale og dedikerede Medikom’ere. Stemningen var i top, og Medikoms slagsang blev genindført.
Efter middagen introducerede MH aftenens eksterne indslag, som tematisk lå i forlængelse af sidste år. Hjerne-Madsens entré udløste et stort bifald. Hurtigsnakkende og humoristisk guidede Peter Lund Madsen os igennem hjernens udvikling med garanti om højere karakterer til eksamen. ‘Menneskehjernen til hverdag og fest’ blev passende afrundet med alkohols påvirkning af hjernen, og så var baren åben. Hyggelige snakke, festligt beer pong og ikke mindst et livligt dansegulv i skøn forening satte punktum for en medrivende Medikomaften.
Vi glæder os allerede til næste år:-)

Postens lounge lagde intim ramme til fejringen af Medikoms 10 års fest

Under det hyggelige bjælkeloft bød MH velkommen med en kort status over årene, som har bølget op og ned. Essensen er, at Medikom altid overlever i kraft af et stærkt team af vikarer i marken og et vedholdende team i Medikom Staff – også når uforudsete hændelser indtræffer.
Kai Thor serverede en udsøgt, delikat 4-retters menu. Inden desserten kårede MH årets medarbejdere – The Fabulous 4: Tillykke til Daniel Skovgaards, Frederik Jøhnk, Nicolai Schiellerup og Holger Munck, som både individuelt og fælles – bl.a. i forbindelse med projekt Hospital Hjemme – har ydet en solid faglig og fleksibel indsats. Jubilæet bød også på kåringen af Medikoms første æresmedlem: Marianne Vogsen, som har været med siden den spæde start. Fra sin tid som kiropraktorstuderende vikar over medicinstuderende underviser til lægefaglig konsulent. Mariannes engagement, integritet og loyalitet er uforlignelig.
Efter en velsmagende middag skulle de øvrige sanser udfordres. “I føler sikkert ofte, at Medikom fucker med jeres tid. Nu vil vi se, om det kan lade sig gøre at fucke med jeres hjerne”, lød MH’s introduktion. Alle rykkede forventningsfuldt nærmere og kvitterede med et stort bifald, da Jan Hellesøe veloplagt indtog scenen. Han leverede et fængslende og intenst show, hvor de naturvidenskabelige hjerner blev vredet og sat på prøve. Flere vikarer var på scenen og reagerede – ligesom resten af selskabet – med forbløffelse og forundring, når Hellesøe ramte plet.
Ovenpå den psykologiske manipulation var det tid til håndgribelige drinks og DJ. Baren var traditionen tro et tilløbsstykke. Snakken og dansen gik livligt, inden gæsterne begav sig ud i Odenses frostklare nat.

Hyggelig og inspirerende aften med:

    DOK5000 som rustik ramme
    Delikat 5-retters menu med medicinsk tema
    Halvårets medarbejder – uforlignelige Holger Munck
    PT. Jammin’…med overlæge Cold på flere instrumenter
    Drinks x mange og festlig stemning i baren:-)

Stemningsfuld aften på Terroiristen vinbar

Terroiristen sørgede for udsøgt tapas og tiramisu akkompagneret af autentiske, varierede og jordbundne vine. Og I sørgede for at udfylde rammerne til perfektion.
Sammen skabte vi en magisk aften uden brug af eksterne tryllekunstnere – bortset fra Stefan.
Tillykke til halvårets medarbejder, Lytfi – ligesom mange andre tryller han på afdelingerne i hverdagen.

Sushi og magi

60 Medikom’ere var samlet på denne frostklare vinteraften, hvor håndbolddrengene tryllede mod Spanien i Boxen i Herning, og Mox tryllede indtil flere ure væk på Goma i Odense. Selvsamme illusionist var næsten ikke til at stoppe igen.
Sushien og de øvrige indslag i menuen var i top. MH afrundede middagen med at kåre Ole Kristoffer Larsen som årets medarbejder 2013 – til stor jubel. Medikoms slagsang blev sunget, og så var det tid til flere drinks og mere snak.
Goma dannede perfekt rammen om en festlig, sjov og mindeværdig aften, hvor en del af vikarerne fik sat ansigt på hinanden og på Medikom Staff.
“Flere fester, tak” udtaler vikarerne.

Grand Hotel i Odense lagde rammer til get-together

40 vikarer kom for at møde girafferne i Medikoms administrative team og hinanden.
Marianne Hammer introducerede alle – ikke mindst de mange nyansatte – til Medikoms koncept, værdier og det virkelige liv i vikarbureauet.
En rigtig hyggelig dag med gløgg & æbleskiver og input til og fra alle.

Festlig aften i firsernes tegn på Café Kræz

God tapas, delikat buffet og et overflødighedshorn af kager var recepten på det spiselige indslag. Ledsaget af masser af våde varer i løbet af aftenen i form af Mojitos, Frozen Bandits, White Russians, Creamy Strawberries m.m. udfyldte vikarerne som altid rammerne og mere til.
Tillykke til halvårets 3 medarbejdere. Christian Emdal aka løven/maratonløberen og Kasper Assersen, som blev kåret in absentia, men med direkte telefonforbindelse til Val Thorens, hvor Kasper med højlydt jubel kvitterede for titlen. Kasper Bus aka Dagens Mand skulle heller ikke snydes for æren. Ligesom de to andre udviser han stor fleksibilitet og faglighed og er – også i eksamensperioden – trådt til, når der var akut behov. Dertil forstår han til fulde at sælge Medikoms koncept til kunderne.
MariaMatilde Band sparkede efter middagen gang i dansegulvet med god energi og 80’er inspireret pop.
Julegaverne – sort hættebluse med Medikom tryk samt digtsamlingen Perfekte brudStykker – blev uddelt.

Børneastma-event med Medikom som hovedsponsor

Pressemeddelelse Lørdag d. 3. oktober 2009

Vi samlede 597.500 kr. ind til astmabørn

Gi’ lungerne til ungerne blev en kæmpesucces med masser af tilmeldte og masser af kendis-ambassadører. Men vigtigst af alt blev det en succes for børn og unge med astma, der får glæde af det indsamlede beløb.

Over 1000 mennesker svedte i dag i seks afdelinger af Fitness World for børn og unge med astma, og det gav 597.500 kr. til Astma-Allergi Forbundets arbejde for en  bedre hverdag til astmabørn.

I København vandt Frank Jensen cykeldysten mellem de tre overborgmesterkandidater om den gule førertrøje. Vi kårede Byens Bedste Ben og dansede vild diskodans med Thomas og Silas fra Vild med dans assisteret af musicalstjerne Julie Steincke og generalsekretærfrue Anne-Mette Rasmussen.

I Hillerød, Roskilde, Odense, Århus og Ålborg blev der også danset og trænet på livet løs for at gi’ lungerne til ungerne.

Masser af velvilje
- Vi er helt utrolig taknemlige for al den hjælp og opbakning, vi har fået. Takket være den store indsats, er Gi’ lungerne til ungerne blevet en kæmpesucces. Det kommer til at glæde en masse børn og unge med astma, siger Thorkil Kjær, direktør i Astma-Allergi Forbundet.

- En særlig tak til Medikom Vikarbureau, der er hovedsponsor for begivenheden. Med det her projekt har de været med til at gøre en forskel i mange astmaramte familiers liv, fortsætter han.

Gi’ lungerne til ungerne løb af staben i København, Roskilde, Hillerød, Odense, Århus og Aalborg. Blandt støtterne var bl.a. overborgmesterkandidaterne Frank Jensen, Pia Allerslev og Bo Asmus Kjeldgaard i København, danserne Marianne Eihilt, Thomas Evers Poulsen og Silas Holst fra Vild med Dans, skuespillerne Cecilie Stenspil, Andre Babikian og Søren Vejby fra DR-serien Livvagterne, håndbold- og ishockeyspillere fra AaB samt mange, mange flere.

Det indsamlede beløb kommer bl.a. til at gå til familiekurser for familier med et astmabarn, til en ungecamp for unge med astma og til et helt nyt site henvendt til familier med astmabørn 0-5 år.

Bag Gi’ lungerne til ungerne står Astma-Allergi Forbundet, Fitness World og Medikom Vikarbureau.




Kreativitet og velgørenhed

Endnu en god Medikomfest. Denne gang i kreativitetens tegn med Gi’ lungerne til ungerne som tema. Et projekt med Astma-Allergi Forbundet, som Medikom har givet kr. 500.000 til.
Efter velkomst og introduktion til den kreative leg gik de 10 grupper i gang med udfordringen: Mal acryl på lærred over temaet Gi’ lungerne til ungerne. Iført hvide heldragter, maling og pensler blev der under den åbne, blå himmel gået entusiastisk og engageret til opgaven.
Knap to timer senere stod 10 farverige, inspirere(n)de malerier klar til bedømmelse af kunstnerne Anne Sophie og Line i samråd med Marianne. En eventyrlig astronaut-tubby med lungevedhæng og en grafisk træsymbolik blev dagens to vindere, men alle skal takkes for en meget flot og dedikeret indsats.
Malerierne udstilles og sælges på Værket i forbindelse med Gi’ lungerne til ungerne eventen d. 3. oktober, og overskuddet går ubeskåret til Astma-Allergi Forbundet.
Efter de kreative udfoldelser serverede Kvægtorvet en lækker, kulinarisk grill-buffet og dessert. Tradition tro kårede Marianne halvårets medarbejder. Prisen på kr. 10.000 tilfaldt Nick Vangsgaard, som til fulde efterlever Medikoms værdier.
Senere på aftenen var der drinks og dans med DJ Jon – Take a Load of your Feet. Både i gården og indendørs, blandt husets værker af Trampedach, Kvium, Carl-Henning Pedersen og H.C. Andersen, blev rammerne fyldt ud med masser af hygge og snak, og således blev der sluttet ring om dagens kunstneriske tema.



Harridslevgaard Slot dannede stemningsfuld ramme om årets nytårskur og fødselsdag

En fortryllende aften i selskab med 170 gallaklædte gæster. Mystiske Mr. Mox sørgede for magien under velkomstdrinken, inden de forventningsfulde gæster indtog vindeltrappen op til den stearinoplyste Riddersal.
Pia Irming overrakte værtindegave fra selskabet til Marianne – herunder et relieftryk af den lille tovholder.
Under den velsmagende middag kårede Marianne halvårets medarbejdere – denne gang hele 5 af slagsen. Søren Roshave Madsen, Søren Sandager Petersen og Schannie Jespersen for deres indsats i marken, mens Lone og Sandra fik et jokerkort for deres indsats på vagtpasserpinden. Til lykke.
Aftenens største bifald tilfaldt De Sorte Spejdere, da de til alles overraskelse trådte ind i Riddersalen. Veloplagte underholdt Anders & Anders, og satiren flød ud over sundhedssektoren, Medikom m.m. Og i bedste radiostil sluttede de af med en gang tillidsbingo.
Herefter gav spejderne depechen videre til Kjeld Tolstrup, der med suveræn dansemusik sørgede for, at der var gang i dansegulvet fra start til slut.
Inden busserne satte kursen mod Odense, blev julegaven – en sportstaske eller rygsæk med Medikom logo – uddelt.

Holckenhavn Slot lagde rammer til mordgåden, som ledte os gennem atmosfærefyldte kældre og korridorer

De fleste opklarede sågar mysteriet efter møderne med retsmedicineren, overtjeneren, teknikeren og politimanden.
En eventyrlig nytårskur i selskab med 110 flotte, festklædte vikarer og ledsagere.
Middagen – kreeret af Munkebo Kro – blev indtaget i riddersalen sammen med taler, sang og julegaver. Herefter kaffe og avec i slottets mange hyggelige stuer, hvor ilden i pejsen lyste op. Der blev snakket, danset, drukket masser af drinks, grinet og snakket mere. Billeder fra festen følger snarest.
Vi håber, at løbetrøje, sokker og paraplyer kan holde jer varme, til vi ses til sommerfesten. Vi glæder os allerede.



 

Efter at have taget kegler – i mere eller mindre elegant stil blev det tid til middag for 90 m/k, taler, sang, kåring af bowlingvinderne samt halvårets medarbejdere. Til lykke til Metin og Vidar. Og så kender I hver især resten af aftenen med masser af våde varer, snak og hygge.
Dejligt at se så mange glade vikarer og ledsagere.

 

Med 10 spændende vine til smagning var grunden lagt til en rigtig festlig fødselsdagsfest og nytårskur med middag, taler, sang, hygge, snak, dart og dans på Klos Ands.

 

Medikoms allerførste fest blev afholdt på Klos Ands i Odense.
plus-circle