Events

Det betyder meget for os, at du som vikar er glad for at tage vagter i Medikom. Vi ønsker, du trives med dine vikarkollegaer, vagtpassere og i Medikomkulturen generelt. Derfor afholder vi arrangementer, hvor du får mulighed for at møde andre Medikom'ere og Medikom staff.

Nysgerrig på hvilke arrangementer, det kunne være? Vi har samlet en liste med de arrangementer, vi har afholdt i årenes løb.


Tak for en dejlig aften

Det var fantastisk i høj sol at kunne byde velkommen til Medikom Cocktailparty på GASAs terrasse efterfulgt af en tapas- og cocktailmenu i de rustikke indendørsrammer. Tillykke til Michael Bøje Andersen og Mathias Degnemark Larsen med titlen som Årets Medikom'er.

INFERNAL gav den fuld power i et energisk og underholdende sceneshow - inklusive sækkepippe, konfetti og vodkaregn. Der blev hoppet, danset og sunget med.

Det lune vejr skabte en hyggelig atmosfære til både snak og spil ude og dans inde med DJ:N:DRUMS. Fotoboxen med polaroidbilleder var hele aftenen et stort hit.

Tak for en fantastisk fest i Lykkesholm Slots eventyrlige rammer

Et hurtigt resumé af aftenen:

  • Ankomst i det dejlige forårsvejr med smuk udsigt til slot og sø
  • Velkomsttale efterfulgt af en velsmagende 3-retters middag
  • Kåring af årets medarbejdere - to ægte Medikom'ere: Amary Christensen og Mohammad Adnan Amin 
  • Intimkoncert med JADA - stor stemme og nærvær
  • Fest på dansegulvet med DJ:N:DRUMS FEAT SAX

Holckenhavn Slot dannede eventyrligt rammen om årets Medikomfest og fødselsdag

Efter Marias velkomst i slotsstuerne blev der serveret en delikat 3-retters menu i Riddersalen – smukt oplyst med ild i pejsen.
Kongen af comedy, Anders Matthesen blev mødt af et begejstret bifald ved sin entré og stående klapsalver, da han forlod salen efter tre kvarters sublim stand up.
Årets medarbejder – Anders Dyhr Spatzek blev kåret for anden gang. Anders har holdt gejsten oppe, leverer altid en kompetent indsats på vagterne og forstår til fulde Medikoms gensidige fleksibilitet.
Efter middagen satte DJ ‘n’ Drums feat. sax gang i Dansesalen, og der var tilsvarende aktivitet i cocktailbaren samt i de tilstødende stuer, hvor der blev festet, snakket og spillet beer pong. Stemningen var i top – og til slut røg skjorterne på dansegulvet hos en flok af de mandlige deltagere;-)
Tak for en strålende fest, hvor Marianne var med os i tankerne!DOK5000 lagde rammer til en svedig Medikomfest

MH bød velkommen til Club Medikom, idet hun takkede vikarerne og staff for rekordåret 2018. Aftenen bød på velkomst-Sangria, lækker tapasbuffet, hyggelig middelhavsstemning, GOPAs pandekagevogn, drinks, årets julegave – Craft løbebluse – og ikke mindst intimkoncert.
Tillykke til årets medarbejdere – Mustafe Gelle, Suhayb Abdi og Yasar Kaya aka Trojkaen samt årets afgående medarbejder, Anders Bojesen.
SCARLET PLEASURE fik taget til at lette og leverede en charmerende, nærværende fest i øjenkontakt med gæsterne. Hit på hit og lækre vibes afsluttende med Limbo.
DJ:N:DRUMS FEAT SAX overtog stafetten og fik hurtigt gang i dansegulvet med saxofon og livetrommer, der skabte fællesdans og bare maver;-)
Tak for en svedig aften på Club Medikom!DOK5000 lagde rustikke rammer til musikalsk Medikomfest

MH bød velkommen til det nye koncept: Medikom Festival og Medikom som Rescue Force for kunderne – den opmærksomme læser vil bemærke referencen til aftenens underholdning:-)
Vi forsynede os med lækre streetburgere, pandekager og masser af drinks og øl i bedste festivalstil- og stemning.
Stort tillykke til Mette Winther, Jens Johansen og Anders D. Spatzek, som blev kåret til årets medarbejdere. De har alle taget mange vagter og springer til ved behov – typisk til almindelig løn.
Klokken 22 gik MH på scenen og løftede sløret for aftenes live act: SAVEUS sparkede for alvor gang i festen – veloplagte og velspillende. Levitate me afsluttede en intens og intim koncertoplevelse.
Dansegulvet var hele aftenen fyldt med feststemte Medikom’ere. Tak for en fed festival!

Fødselsdagsfest med stof til eftertanke!

MH bød de 70 gæster velkommen til Medikoms 11-års fødselsdag i Postens intime rammer og gjorde status over et succesfuldt og fremgangsrigt 2016 – takket være en enestående teamspirit.
Kai Thor serverede en velsmagende 4-retters menu med tilhørende smagfulde vine. Traditionen tro kårede MH årets medarbejdere: Mikkel Thrane, Ida Nielsen og Lytfi Krasniqi – alle fleksible, loyale og dedikerede Medikom’ere. Stemningen var i top, og Medikoms slagsang blev genindført.
Efter middagen introducerede MH aftenens eksterne indslag, som tematisk lå i forlængelse af sidste år. Hjerne-Madsens entré udløste et stort bifald. Hurtigsnakkende og humoristisk guidede Peter Lund Madsen os igennem hjernens udvikling med garanti om højere karakterer til eksamen. ‘Menneskehjernen til hverdag og fest’ blev passende afrundet med alkohols påvirkning af hjernen, og så var baren åben. Hyggelige snakke, festligt beer pong og ikke mindst et livligt dansegulv i skøn forening satte punktum for en medrivende Medikomaften.
Vi glæder os allerede til næste år:-)

Postens lounge lagde intim ramme til fejringen af Medikoms 10 års fest

Under det hyggelige bjælkeloft bød MH velkommen med en kort status over årene, som har bølget op og ned. Essensen er, at Medikom altid overlever i kraft af et stærkt team af vikarer i marken og et vedholdende team i Medikom Staff – også når uforudsete hændelser indtræffer.
Kai Thor serverede en udsøgt, delikat 4-retters menu. Inden desserten kårede MH årets medarbejdere – The Fabulous 4: Tillykke til Daniel Skovgaards, Frederik Jøhnk, Nicolai Schiellerup og Holger Munck, som både individuelt og fælles – bl.a. i forbindelse med projekt Hospital Hjemme – har ydet en solid faglig og fleksibel indsats. Jubilæet bød også på kåringen af Medikoms første æresmedlem: Marianne Vogsen, som har været med siden den spæde start. Fra sin tid som kiropraktorstuderende vikar over medicinstuderende underviser til lægefaglig konsulent. Mariannes engagement, integritet og loyalitet er uforlignelig.
Efter en velsmagende middag skulle de øvrige sanser udfordres. “I føler sikkert ofte, at Medikom fucker med jeres tid. Nu vil vi se, om det kan lade sig gøre at fucke med jeres hjerne”, lød MH’s introduktion. Alle rykkede forventningsfuldt nærmere og kvitterede med et stort bifald, da Jan Hellesøe veloplagt indtog scenen. Han leverede et fængslende og intenst show, hvor de naturvidenskabelige hjerner blev vredet og sat på prøve. Flere vikarer var på scenen og reagerede – ligesom resten af selskabet – med forbløffelse og forundring, når Hellesøe ramte plet.
Ovenpå den psykologiske manipulation var det tid til håndgribelige drinks og DJ. Baren var traditionen tro et tilløbsstykke. Snakken og dansen gik livligt, inden gæsterne begav sig ud i Odenses frostklare nat.

Hyggelig og inspirerende aften med:

    DOK5000 som rustik ramme
    Delikat 5-retters menu med medicinsk tema
    Halvårets medarbejder – uforlignelige Holger Munck
    PT. Jammin’…med overlæge Cold på flere instrumenter
    Drinks x mange og festlig stemning i baren:-)

Stemningsfuld aften på Terroiristen vinbar

Terroiristen sørgede for udsøgt tapas og tiramisu akkompagneret af autentiske, varierede og jordbundne vine. Og I sørgede for at udfylde rammerne til perfektion.
Sammen skabte vi en magisk aften uden brug af eksterne tryllekunstnere – bortset fra Stefan.
Tillykke til halvårets medarbejder, Lytfi – ligesom mange andre tryller han på afdelingerne i hverdagen.

Sushi og magi

60 Medikom’ere var samlet på denne frostklare vinteraften, hvor håndbolddrengene tryllede mod Spanien i Boxen i Herning, og Mox tryllede indtil flere ure væk på Goma i Odense. Selvsamme illusionist var næsten ikke til at stoppe igen.
Sushien og de øvrige indslag i menuen var i top. MH afrundede middagen med at kåre Ole Kristoffer Larsen som årets medarbejder 2013 – til stor jubel. Medikoms slagsang blev sunget, og så var det tid til flere drinks og mere snak.
Goma dannede perfekt rammen om en festlig, sjov og mindeværdig aften, hvor en del af vikarerne fik sat ansigt på hinanden og på Medikom Staff.
“Flere fester, tak” udtaler vikarerne.