Vikar i Medikom

Medikom er et vikarbureau for dig, der læser på en sundhedsfaglig uddannelse, og som ønsker et lærerigt og opkvalificerende studiejob, eller er uddannet SSH, SSA eller sygeplejerske

Er du en fremtidig Medikom’er?

Som vikar i Medikom er du nysgerrig på og god til dit fag, udadvendt som person og opsøgende i dit arbejde. Er du på vagt for Medikom forventer vi, at du løber stærkt, når behovet melder sig og tager initiativ og tilbyder din hjælp, når der er mere stille.

Du trives med frihed under ansvar. Du kaster dig ud i nye opgaver og tager udfordringer op.

I Medikom er arbejdstiderne fleksible, og du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde. Som en teamplayer forventes det dog også, at du stiller op, når Medikomteamet mangler dig. Vi kan regne med dig, og du kan regne med os.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og kvalificeret til de opgaver, du møder. Vi tilbyder derfor et gratis kursus i sygepleje med teoretisk og praktisk indføring, der også senere kan anvendes i forhold til dit studie.

Vi forventer, du er

Som vikar er du hensynsfuld og respekterer borgere, patienter og personale. Det gælder både i kontakten og i din færden. Heri ligger også, at du tager ansvar og holder dine aftaler.

Du er omstillingsparat og villig til at gi’ en ekstra hånd med, når behovet melder sig.
Du er fagligt dygtig og god til at begå dig socialt. Du kan vurdere, hvordan du bedst gør en forskel i den enkelte situation og for det enkelte menneske.
Du er opmærksom og opsøgende på dine vagter. Hvis der er stille på din vagt, finder du ikke din telefon frem, men finder noget at lave - måske er der en skraldespand, der skal tømmes.

Kan du se dig selv som Medikom'er?

Udfyld og send et ansøgningsskema, så hører du fra os, hvis vi har brug for en vikar med din profil.

Vi glæder os til at høre fra dig og håber at tilføje dig til vores team.

Sammen er vi bedst
plus-circle