Hvorfor vælge Medikom


Medikomvikar på forskellige sygehusafdelinger giver et godt indblik i de forskellige arbejdsopgaver, der stilles til alle medarbejdere. Man dygtiggør sine kliniske færdigheder og får trænet sin patientkommunikation. God sparring med sygeplejersker og læger, når tiden er der. Er vild med at arbejde med frihed under ansvar.

Michael Bøje Andersen, Medicinstuderende

Som Medikomvikar får man mulighed for at overføre den teori, man tillærer sig fra sit studie, til praksis. Man får et tæt forhold til kollegaer og diverse grupper, hvor man kan sparre og derfra udvikle sig. Man føler, at man bliver lyttet til af vagtpasserne, som gør deres bedste for at imødekomme diverse vikarers ønsker.

Sami Rahim-Naz, Sygeplejestuderende

Som Medikomvikar får du et relevant studiejob, hvor du kan få afprøvet og forbedret dine praktiske færdigheder samtidig med, at du får et job, der er præget af fleksibilitet. Teamet bag Medikom står altid klar til at hjælpe - både med at finde den perfekte vagt, men også hvis der skulle opstå andet.

Emma Munk Nielsen, Medicinstuderende

Medikomvikar er et perfekt arbejde til den person, der gerne vil supplere sit studie med relevant og praktisk erfaring. Dertil kommer nogle af de bedste arbejdsvilkår, man kan have som studerende, i form af fleksibilitet i forhold til studiet, samt at Medikom står bag dig og altid kan kontaktes for hjælp.

Asger Mortensen, Biomekanikstuderende