Temponizer

Temponizer er vores booking- og administrationssystem, som skaber overblik for både jer, kunderne og os.

Vejledning

Ved ansættelse i Medikom får du tilsendt et link med adgang til Temponizer. Når du er logget på, kan du se din profil, som indeholder:
Tjek og opdater dine stamoplysninger.
Opdater løbende kalenderen med din rådighed. Noter eventuelle bemærkninger til vagtønsker m.m. OBS: Du kan ikke redigere i kalenderen, hvis der er under 24 timer til vagten/opskrivningen. Hvis du har ændringer med kort varsel, skal du kontakte vagtpasseren.
Her finder du oplysninger om aftalte og afholdte vagter.
Du skal godkende hver vagt lige efter afholdelse eller senest mandag i den efterfølgende uge. Herefter er vagterne ikke længere redigerbare.

Vælg REDIGER VAGT i følgende tilfælde:
  • Ændringer i vagtens længde – angiv tidspunktet
  • Bilag – upload kvitteringer fra tog, bro m.m. til den specifikke vagt og skriv beløbet på dine udlæg i kommentarfeltet
  • Kørsel – tjek kilometer. Hvis du er med offentlig transport, skal du skrive 0 i kilometerfeltet for at kunne godkende vagten
  • ISO-tillæg – tjek og evt. tilføj, hvis det er en isolationsvagt
  • Individuelle aftaler – noter i kommentarfeltet
  • Husk at gemme ændringer og godkende vagten
Vi bruger Danløn, og du modtager dine lønsedler i e-Boks.

Hver måned indberetter vi alle de timer, du har i indeværende lønperiode – dvs. fra d. 20. i måneden til den 19. i den efterfølgende måned. Det betyder også, at du skal godkende de sidste vagter i perioden senest d. 20. i måneden.

plus-circle