For vikarer

Nyheder

Kursus
Vi afholder udvidet basiskursus d. 5-7. oktober i Odense i tidsrummet kl. 16-21. Lektionsplanen er udsendt med nyhedsmail d. 27/8.

Orientering om Coronavirus

Vi opfordrer til, at I følger udviklingen af COVID-19 og orienterer jer hos myndighederne – se: https://www.sst.dk/da/corona

På vagterne følger I de enkelte kunders retningslinjer. Alle bedes selvfølgelig være ekstra opmærksomme på de hygiejniske principper og have begrænset fysisk kontakt, da vi har et stort ansvar i vores jobfunktioner.

Er du i øvrigt i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, så kontakt os på telefon 70223300.

Tak for en strålende gallafest, 18. januar 2020

Holckenhavn Slot dannede eventyrligt rammen om årets Medikom fest og fødselsdag.

Efter velkomst i slotsstuerne blev der serveret en delikat 3-retters menu i Riddersalen – smukt oplyst med ild i pejsen.

Kongen af comedy, Anders Matthesen blev mødt af et begejstret bifald ved sin entré og stående klapsalver, da han forlod salen efter tre kvarters sublim stand up.

Årets medarbejder – Anders Dyhr Spatzek blev kåret for anden gang. Anders har holdt gejsten oppe, leverer altid en kompetent indsats på vagterne og forstår til fulde Medikoms gensidige fleksibilitet.

Efter middagen satte DJ ‘n’ Drums feat. sax gang i Dansesalen, og der var tilsvarende aktivitet i cocktailbaren samt i de tilstødende stuer, hvor der blev festet, snakket og spillet beer pong. Stemningen var i top – og til slut røg skjorterne på dansegulvet hos en flok af de mandlige deltagere;-)

Tak for en forrygende fest, hvor Marianne var med os i tankerne!

Link til billederne er udsendt med nyhedsmail d. 23/1.

Timesedler
Den 20. i måneden sammentæller og indsender I jeres timesedler (og evt. udlæg) som Quickbrev til Maria Nørbygaard, Gl. Lyngevej 82, 3450 Allerød.

Tak
Tusind tak for de mange smukke ord og kondolencer. Marianne var et fyrtårn, som lyste op og ledte vej. Elsket, husket og savnet.

Bisættelse
Marianne blev bisat torsdag, den 12. september i Hillerød.

Hvis man ønsker, kan man betænke Kræftens Bekæmpelse, reg. 3001 konto 0001155 mrk. Marianne Hammer.

En ildsjæl har forladt os – d. 7. september 2019

Vi har på denne smukke efterårsmorgen mistet Marianne efter et langt cancerforløb på godt og ondt. Marianne levede fireogethalvt år med sin cancer, og de tre af dem glemte hun og omgivelserne næsten, at hun var uhelbredeligt syg.

Hun besad en ukuelig fightervilje, et særligt nærvær og et skarpt, optimistisk sind, der altid så muligheder frem for begrænsninger.

Marianne havde en fantastisk evne til at få mennesker til at vokse omkring sig, hvilket mange i Medikom også har oplevet.

Vi viderefører Medikom i Mariannes ånd.

Sammen er vi bedst!

På vegne af Medikom staff
Maria Hammer Nørbygaard
Direktør

Feriepenge
I modtager meddelelse om feriepenge fra Feriekonto i løbet af marts måned. Læs selv mere på www.feriekonto.dk.

Nyhedsmails
Vi udsender løbende nyhedsmails til vores vikarer, hvor vi orienterer om vagtsituationen, vikarer, kunder m.m.

Nyhedsmail udsendt i 2020:

6. januar               28. januar          1. april          27. august
13. januar             13. marts            18. maj
23. januar             31. marts           20. juli

Hvis du ikke har modtaget nyhedsmails, så send en mail til info@medikom.dk.